top of page

Casa Baeza Group

Public·101 members

Sulis 1907 (2023) film bfk

01 for sekunder siden - Bruk koblingene nedenfor for å se Sulis 1907 (2023) full film online stream


Klikk her for å se: https://go.rumahsoalkita.my.id/movie/gNq

Klikk for å starte filmen

: https://go.rumahsoalkita.my.id/movie/gNq


Original Title: Sulis 1907
Overview:

Sulis er historien om kampen mot undertrykkelsen i gruvebyen Sulitjelma på begynnelsen av 1900-tallet. Konrad og de hardt prøvede arbeiderne står sammen i opprøret mot gruveselskapet og den hensynsløse Wennstrøm. Sulis tar for seg faktiske hendelser ved det det som var Norges nest største arbeidsplass, hvor gruveselskapet hadde all makt og der arbeiderne slet under umenneskelige forhold i de farlige og mørke gruvene. Dette var Nordens Ville Vesten, der den sterkestes rett gjaldt hvis en skulle overleve. 104 mennesker mistet livet gjennom 104 år med gruvedrift.


Revenue: $0.00


Release Date: October 6, 2023


Runtime: 00 Hours 00 Minutes


Tagline: Opprøret som endret historien


Status: Post Production


Production Companies:

Storyline NOR, Norway

GötaFilm, Sweden

Handmade films in Norwegian Woods, NorwayProduction Countries:

NorwayGenres:

Drama
Å se på film Sulis 1907 (2023) hjemme er en flott måte å slappe av på og ha det gøy med venner og familie. Her er noen tips for å gjøre opplevelsen enda bedre.


Velg en god film Sulis 1907 (2023): Først og fremst må du velge en film som passer for deg og gruppen din. Det kan være en komedie, en spenningsfilm eller en romantisk film.


Lag riktig stemning Sulis 1907 (2023): Når du har valgt filmen, er det viktig å lage riktig stemning. Skru ned lyset, tenn noen stearinlys og lag litt popcorn eller andre snacks.


Velg riktig utstyr: For å få den beste opplevelsen, er det viktig å velge riktig utstyr. Du trenger en god TV eller projektor, høyttalere og en komfortabel sitteplass.


Velg riktig tidspunkt: Velg en tid som passer for deg og gruppen din. Sørg for at du har nok tid til å se hele filmen uten avbrytelser.


Inviter venner og familie: Inviter noen venner eller familie til å se filmen med deg. Det kan være en fin måte å tilbringe tid sammen på.


Med disse tipsene kan du få en fantastisk filmopplevelse hjemme. Bare husk å velge riktig film og lage en god stemning. Kos deg!

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page